Skip to main content

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako mi lahko pomagate, kaj ponujate?

Center Celote ljudi obravnava celostno:

  • V prvi vrsti je človek fizično telo, ki potrebuje gibanje, da ohranja, vzdržuje, izboljša svoje zdravje in se sprosti. V ta namen ponujamo širok spekter vadb, od bolj intenzivnih do manj intenzivnih, od skupinskih do individualnih, od klasičnih do funkcionalnih, … skratka za vsakega posameznika nekaj.
  • K gibalnemu delu smo pridružili tudi segment rehabilitacije po najrazličnejših poškodbah in je v celoti individualno prilagojen.
  • Celostni pogled na človeka se nadgradi s tretjim segmentom našega delovanja; terapijami, katere poleg grobe materialne energije (fizično telo), delujejo v prvi vrsti na naše subtilne energije (čustvene, intelektualne, ustvarjalne in duhovne).
  • Zaključek celote pa predstavlja zadnji, četrti segment; Društvo Centar Celote, ki je bil ustanovljen z namenom, da v svoj krog privabi vse ljudi, ki si želijo kvalitetnega druženja in izmenjave dobrih praks na vseh področjih ter so pri tem pripravljeni soustvarjati to skupno zgodbo.

Mi lahko poveste več o ekipi in trenerjih?

Na čelu ekipe je Urška Lustram – ustanoviteljica in idejni vodja Centra Celote, avtorica različnih gibalnih programov, Body & Soul coach, motivatorka ter strastna raziskovalka življenja.

Imate na voljo fitnes telovadnico?

V Centru Celote vam nudimo funkcionalno sobo v kateri so različne kardio, multifunkcijske naprave in velika izbira vadbenih funkcionalnih pripomočkov, s katerimi lahko izvedete kvaliteten funkcionalni trening za celotno telo.

V sklopu uporabe funkcionalne sobe vam ponujamo različne programe s katerimi se želimo približati vašim gibalnim ciljem. Primerna je predvsem za tiste, ki si med vadbo želijo miru in intime saj je število vadečih v funkcionalni sobi omejeno do največ 6 vadečih. Za termin so potrebne predhodne prijave. Ponudbo pa si lahko ogledate na ceniku.

Cenik uporabe funkcionalne sobe si lahko ogledate tukaj.

Kako se Center Celote razlikuje od drugih?

Kako se razlikujemo od drugih pravzaprav ni pravo vprašanje, kajti nenehno strmimo k temu, da odkrivamo svoje talente in sposobnosti ter te ciljno impliciramo glede na potrebe strank ter tako razvijamo vedno boljše, bolj učinkovite, bolj dovršene vadbe, programe, itd. Zatorej današnji odgovor mogoče ne bo več enak odgovoru čez leto dni.

V svojem bistvu pa strmimo k celostni in individualni obravnavi stranke. Kar konkretno pomeni, da smo v gibalnem segmentu pri skupinskih vadbah za vsakega posameznika uvedli mapo vadečega, ki vsebuje; skeniranje telesa, začetni pregled/ocena stanja, sprotno spremljanje napredka oziroma prilagoditve, želene cilje, slikanje, ). Nadalje, v gibalnem segmentu strmimo k temu, da bi vse vadbe v Centru Celote bile zavedno dejanje vsakega posameznika, kar pomeni, da vadba ni zgolj fizična vadba, ampak da vključi celotno telo; tako um kot dušo. To pomeni, da vadeče spodbujamo, da se gibajo zavedno, da pustijo preostala razmišljanja ob strani in so pozorni nase, na svoje gibanje, dihanje, mišice, … . S takim pristopom dosegamo večje zadovoljstvo in boljše rezultate, ki se odražajo prav v vseh aspektih našega delovanja.

Za prav vse segmente delovanja imamo spoznavne delavnice, vadbe in druženja, katerih namen je, da se v prvi vrsti ustvari zaupanja vredno okolje, kjer se lahko stranke sprostijo in izrazijo svoje želje, pričakovanja, potrebe, … . To okolje z miselnostjo, da smo mi tukaj za stranke in ne stranke za nas, pa je za nas bistvenega pomena, ker s tem pridemo do potrditve ali smo na pravi poti, ali delamo dobro, in do potrebnih informacij, kaj bi lahko bile nadaljnje smeri našega razvoja.

Imate osebne treninge 1 na 1?

Da, ponujamo popolnoma prilagojene osebne treninge (1 na 1). Več o individualnih vadbah si preberite tukaj. Cenik in št. obiskov si lahko ogledate tukaj.

Ponujate osebne treninge za manjše skupine?

Da, ponujamo Semi-privat treninge za skupine do 5 oseb. Več si preberite tukaj. Cenik in št. obiskov si lahko ogledate tukaj.

Kakšne so cene?

Cenik vseh programov in storitev si oglejte tukaj.

Urška Zagoričnik

Ustanoviteljica in idejni vodja Centra Celote, avtorica različnih gibalnih programov, Body & Soul coach, motivatorka ter strastna raziskovalka življenja.
Več o Urški…

Imaš dodatna vprašanja?

Z veseljem ti odgovorimo na vsa vprašanja, ki so se ti porajala pa nanje ne najdeš odgovora! Tukaj smo, da te spravimo v formo, da te naučimo pravilnega gibanja, da ti svetujemo na poti do telesno in mentalno zdravega življenja.

Telefon: 040 517 613
Email: info@centercelote.si

Kontaktni obrazec

FZS licenca

Licenca Fitnes zveze Slovenije za fitnes inštruktorico.

Avtorski programi

Popolnoma prilagojeni vadbeni programi, pri nas ste v strokovnih rokah.

3 veje programov

Ponujamo gibalne, terapevtske in rehabilitacijske programe.

Strokovnost

Skupaj se bomo vrnili nazaj k osnovam in vas naučili pravilnega gibanja.