Skip to main content

Urška Zagoričnik

Sem ustanoviteljica in idejni vodja Centra Celote, avtorica različnih gibalnih programov, Body & Soul coach-inja, motivatorka ter strastna raziskovalka življenja. Predvsem pa oseba, ki je skozi svoje različne življenjske preizkušnje spoznala, da smo sami kreatorji svojega Življenja.

Moje poslanstvo je pomagati ljudem, da skozi gibanje in osebnostno rast zaživijo Sebe in nenazadnje svoje Sanje.

“Kdaj, če ne zdaj?”

Skozi svoje življenjske preizkušnje sem ustvarila koncept Centra Celote.

Preko športa sem spoznavala sebe, začela poslušati svoje telo in začela delati v življenju tisto, kar me resnično veseli, tisto kar je že dolgo šepetala moja duša, a je še nisem zmogla slišati. Zavedam se, da je znanje vredno največ in veliko časa namenim izobraževanju. A največ od vsega znanja v življenju štejejo tudi izkušnje.

Pot, ki mi je bila dana v tem svetu je bila vse prej kot lahka. A vem zakaj. To je bil namen, namen, da počnem danes to, kar trenutno čutim kot del mojega poslanstva, da predajam in pomagam tudi drugim z vsem tistim kar sem resnično prehodila, predelala in ozavestila sama skozi svoje izkušnje. Le tako vas lahko razumem in vam pomagam.

FZS licenca

Licenca Fitnes zveze Slovenije za fitnes inštruktorico.

Avtorski programi

Avtorica večih gibalnih in osebnostnih programov.

Strokovnost

Aktivno izobraževanje, obiskovanje seminarjev in leta izkušenj.

“Na svoji poti sem spoznala ogromno ljudi z neverjetno energijo in znanjem. Ponosna sem, da lahko sodelujem z njimi.”

Vsaka prebrana knjiga in članek, vsaka udeležba seminarjev in izobraževanj, obilica življenjskih in poslovnih izkušenj ter ogromno neprespanih noči… to je vse tisto, kar me je pripeljalo danes do sem.

Vsak dan znova se bolj zavedam, da je za osebno srečo potrebna Celota.

Notranje zadovoljstvo, ljubiti sebe, se spoštovati! Ne samo treningi in zdrava prehrana. Ko se vse skupaj začne sestavljati, pa lahko občutimo srečo na globlji način in tudi tiste manj lepe trenutke prenesti sočutno, z razumevanjem in vedenjem, da se vse stvari v življenju zgodijo z namenom.

A vse to se ne zgodi iz danes na jutri. To je potovanje… in gibanje se lahko tako zelo harmonično povezuje z našim delom na sebi in dvigovanjem naše duše na višjo zavest. Ker si zaslužite, ker zmorete.

Si pripravljen/a znova
zaživeti in postati fit?

Hočem spremembo