Skip to main content

Ekipa Centra Celote

Stalna ekipa

Urška Zagoričnik

Ustanoviteljica Centra Celote

Ustanoviteljica, avtorica večih programov, certificirana inštruktorica pri FZS. Mamica dveh prekrasnih sončkov. Po duši športnica in oseba, ki jo zanimajo poleg življenja še tudi naše druge dimenzije.

Preko športa sem spoznavala sebe, začela poslušati svoje telo in začela delati v življenju tisto, kar me resnično veseli, tisto kar je že dolgo šepetala moja duša, a je še nisem zmogla slišati. Zavedam se, da je znanje vredno največ in veliko časa namenim izobraževanju. A največ od vsega znanja v življenju štejejo tudi izkušnje.

Pot, ki mi je bila dana v tem svetu je bila vse prej kot lahka. A vem zakaj. To je bil namen, namen, da počnem danes to, kar trenutno čutim kot del mojega poslanstva, da predajam in pomagam tudi drugim z vsem tistim kar sem resnično prehodila, predelala sama in ozavestila sama skozi svoje izkušnje. Le tako vas lahko razumem in vam pomagam.

Ekipa sodelujočih

Anja Nadvežnik

Vaditeljica avtorskih programov Centra Celote

Po izobrazbi je magistra ekonomskih in poslovnih ved. Izobrazba ji je pomembna, a vedno je globoko v sebi čutila, da to ni poklic, ki bi ga z veseljem opravljala.

Sprostitev in svoj notranji mir je našla v športu.

Nekaj časa je vztrajala v skupinskih športih, trenirala je tudi odbojko, rada je igrala košarko, rokomet. Lepo obdobje, dokler ni začela obiskovati skupinskih treningov pod okriljem Urške Zagoričnik. Treningi so postali del njenega vsakdana, njena strast, veselje in nenazadnje tudi priložnost, da dela tisto, kar jo veseli.

Na Fitnes Zvezi Slovenije je pridobila naslov inštruktorica fitnesa, poleg tega pa znanje pridobiva tudi na raznih seminarjih in kongresih.

FZS licenca

Licenca Fitnes zveze Slovenije za fitnes inštruktorico.

Avtorski programi

Popolnoma prilagojeni vadbeni programi, pri nas ste v strokovnih in varnih rokah.

3 veje programov

Ponujamo gibalne, terapevtske in rehabilitacijske programe.

Strokovnost

Skupaj se bomo vrnili nazaj k osnovam in vas naučili pravilnega gibanja.