Rune, terapevtski program

Rune so orodje, starodavno orodje za katerega smo lahko izredno hvaležni, da ni šel v pozabo in da so nam dali dovoljenje za uporabo le njih.

Rune so starodavna abeceda. Ime vsake črke ima poseben pomen, posebno vibracijo in zvok.

Kaj Rune prinašajo?

Rune nam pomagajo, da ostanemo na pravi poti.nam direktnega odgovora nam pa pomagajo aktivirati vse odgovore, ki so znotraj nas. Z njimi lahko krepimo svojo intuicijo in in rastemo Znotraj Sebe. Pomagajo nam živeti v Trenutku in Tukaj Zdaj. To smo že zdavnaj pozabili. Ves čas iščemo vzroke za naše težave v preteklosti in se bojimo prihodnosti. Smo dovolj dobri? Nam bo uspelo? naj grem levo ali desno? Se naj podam na novo pot? Vprašanja, vprašanja, …nikoli ni konca.

Rune so čudovit pripomoček za vodenje našega Življenja v sedanjosti. Pomagajo nam, da se Slišimo. Da ne iščemo vzroka za “težave” drugje in v drugih. Živimo v obdobju velikih sprememb. Lekcije prihajajo hitro in brez vprašanj. Potiskajo nas v Novo obdobje rasti. V obdobje kjer si vsak sam ustvari svoj Življenjski načrt.

To starodavno znanje se bo dotaknilo tudi največjih skeptikov, ki ne verjamejo niti sami sebi. Skozi rune pa spoznajo, da je Življenje veliko več kot samo materialni in fizični svet. Delujejo na vseh področjih in nam pomagajo, da najdemo zase najboljšo možno pot. Da se naše oblačno nebo končno razjasni.

Toplo Vas povabim, če slišite Klic. Vrata so odprta. Boste vstopili?

S hvaležnostjo in veliko odgovornjostjo sporočam, da sem bila poklicana za delo z njimi. Sprejemam in se podajam na pot. Šepetalke skrivnosti so tu.

S toplimi pozdravi, Urška Rihter – Center Celote

Potrebuješ pomoč?
Stopi v stik.

Želim pomoč