Access Consciousness, terapevtski program

Nabor praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov za boljše življenje.

Access Consciousness je drugačen pogled na življenje

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel.

Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Predvsem pa vam omogoča spremeniti in ustvariti vse, kar si želite s popolno lahkoto in na drugačen način.

Access
Bars

Kaj pa če Lahko z nežnimi dotiki 32-tih točk na glavi popolnoma spremenite svoje življenje? Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju.

 • Vsaka točka predstavlja določeno področje v vašem življenju. Obstaja bar za denar, telo, zdravljenje, komunikacijo, kreativnost, seksualnost itd.
 • Vsako izvajanje točk Access bars lahko sprosti 5-10 tisoč let omejitev na področju življenja, ki je povezano s točko, ki se je dotikamo.
 • Je izredno negovalen in sproščujoč proces, ki odpravlja vse omejitve na vseh področjih življenja, ki ste jih pripravljeni spremeniti.

Kaj vse lahko dosežete z izvajanjem Barsov?

Točke so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in veliko več.

Po terapiji se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.

Kaj vse je še mogoče?

Telesni proces
MTVSS™

Telesni proces MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) je eno izmed najbolj dinamičnih orodij Access Consciousnessa. Uporabljamo ga za odpravljanje skoraj vseh mest v telesu, kjer le-to ne deluje pravilno.

MTVSS™ se uporablja:

 • za okrepitev in stimulacijo imunskega sistema
 • kot celovit telesni proces za izničenje programiranja, ki je popačilo načrt našega telesa z namenom, da bi bolje ustrezali v matriko te realnosti
 • telesu s tem procesom telesu omogočimo večjo lahkotnost med fizično vadbo in doseganje učinkov fizične vadbe v krajšem času kot običajno

Uporabljati ga je mogoče na celem telesu, pa tudi na posameznih organih za izboljšanje delovanja:

 • metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic
 • dihalnega sistema
 • električnega sistema
 • centralnega živčnega sistema
 • prebavnega sistema
 • drobovja
 • dermalnega sistema
 • skeleta
 • limfnega in hormonskega sistema
 • reproduktivnega sistema

Anafilaktični šok
in kvadrat laksacije

To sta telesna procesa, ki poskrbita za sprostitev mišic in telesa. Skozi čas imamo ljudje vedno bolj zategnjena telesa in vedno bolj zakrčene mišice. Zaradi vsega tega prihaja v mišicah do anafilaktičnega šoka in kvadrata laksacije.

Z leti ljudje kreiramo vse manj fleksibilna in vitalna telesa zaradi različnih prepričanj in omejitev v povezavi z staranjem. V bistvu svoja telesa zaklepamo v sistem anafilaktičnega šoka, kar pomeni, da se telesa blokirajo in ustvarjajo vse sisteme staranja.

Laksacija je rahljanje, Kvadrat laksacije pa je, ko spremenite tkivo, da bi omogočili, da pride do relaksacije. Ko imate kakšno trdo, zategnjeno mesto v svojem telesu, se bodo z zaganjanjem procesa kvadrat laksacije ta mesta začela rahljati, sproščati. To je dober način za sprostitev ljudi, ki so pretiravali npr. s telovadbo ali kako drugače preobremeniti svoje telo. Telesni proces za katerega vam bo telo res hvaležno.

Laksacija je rahljanje, Kvadrat laksacije pa je, ko spremenite tkivo, da bi omogočili, da pride do relaksacije.

Potrebuješ pomoč?
Stopi v stik.

Želim pomoč