Tri mesečna preobrazba

Avtor: 12. januar, 2020 Obvestila

Si v fazi, ko si res želiš spremembe? Bi rad/a shujšal/a, oblikoval/a telo? Ali pa pridobil/a mišično maso? 🧐🧐

Potem si primeren kandidat/ kandidatka za izziv, ki ga bomo izvedli v Centru Celote pod našim okriljem. Z Anjo sva ti pripravljeni iskreno pomagati, ti nuditi popolno podporo in vse potrebne smernice. Vse ostalo je na tebi. Jap, takšna je realnost. Ti boš kreator svoje nove podobe. Verjemi, da ti bo noro všeč in, da nama boš na koncu hvaležen/na.

Več o izzivu:
Izziv bo trajal 3 mesece od 1.2.-1.5.2020. Izbrali bova 10 kandidatov. Prosiva vas, da pred prijavo premislite ali si res želite spremembe in ali ste za to pripravljeni garati, da ne zasedete mesto nekomu, ki si to iskreno želi.

Cena za izziv je 55€/ mesec, (redna cena za neomejene vadbe je sicer 50€). Torej cena je res prilagojena in v to je vključeno veliko več kot neomejeni obisk vodenih vadb.

Kandidati dobite BREZPLAČNO: uvodno predavanje (smrenice, navodila), vodnik do zdrave prehrane in recepte, 3x koristno predavanje o spremembah in napredku, 3x merjenje sestave telesa, brezplačni obisk funkcionalne sobe in najino popolno podporo in dostopnost za vsa vprašanja. In pa seveda motivacijo, če bo potrebno tudi dve brci v rit.😜😜

Prijave zbirava do 25.1.2020. Premisli, zaupaj vase in oddaj prijavo. 💛

Prijavo oddaj v ZS/ ali na mail info@centercelote.si. 📩

Pusti sporočilo