PRAVILNIK UPORABE STORITEV in PROSTOROV CENTRA CELOTE

Avtor: 17. septembra, 2019Obvestila

1 Vsak nov član se pred vključitvijo v skupino udeleži UVAJALNE URE

Uvajalna ura je predpogoj za priključitev k skupinskim ali individualnim vadbam. Uvajanje lahko vsak koristi le enkrat. Po uvajanju ste usmerjeni v izbran skupinski ali individualni program. Ne glede na predznanje, je enourno uvajanje obvezno za vsakogar, ki se nikoli ni udeležil vadbe pod našim okriljem. V primeru, če je od vašega uvajanja minilo že leto ali več predlagamo, da se le tega ponovno udeležite in tako ocenite napredek. Vse storitve se vedno poravnajo ob prvem srečanju/obisku oziroma ob prvem koriščenju storitve.

2 Mesečna vadnina za skupinsko vadbo in vse ostale storitve se vedno poravna ob PRVEM srečanju in koriščenju storitev.

3 Ob vključitvi v Center Celote vam izdamo člansko izkaznico, katere cena je 5 eur. Omogoča vam vstop na izbrane programe in aktivnosti. Brez kartice udeležba na vadbi ni možna.

4 Ob izgubi kartice vam izdamo novo, katere cena je 10 eur.

5 Mesečne karte pričnejo veljati z dnem plačila in veljajo do konca tekočega meseca. Če kupite karto po 15. v mesecu se vam prizna 10% popust na karto, ki vključuje več kot 4 obiske.

6 Vsi treningi in dodatne storitve koncepta Centra Celote so avtorsko delo. Neupravičena uporaba avtorskih del je prepovedana.
Kršitev te prepovedi pomeni storitev kaznivega dejanja.
Kršitve moralnih avtorskih pravic po 147. členu kazenskega zakonika.

7 Posamezni popustu se ne seštevajo in ne veljajo pri plačilu članarine.

8 Osebje Centra Celote lahko odkloni obisk osebi, ki ne spoštuje hišnega reda
(neprimerna ali umazana športna oprema, slaba osebna higiena, neprimerno vedenje, neporavnane obveznosti…).

9 Prosimo vas, da ob prihodu našemu osebju navedete informacije o vaših morebitnih zdravstvenih težavah, ki bi utegnile vplivati na izbor programa treninga.

10 Trener in osebje Centra Celote ne odgovarja za telesne poškodbe, nastale zaradi neupoštevanja navodil trenerja ali treninga, ki ne poteka pod strokovnim vodstvom prav tako vsem obiskovalcem s kroničnim obolenjem ali poškodbo svetujemo, da se o primernosti izvajanja treninga posvetujejo z osebnim zdravnikom, saj v tem primeru ne moremo prevzeti odgovornosti za zdravstveno stanje.

11 Trenerji in ostalo osebje Centra Celote ne odgovarja za izgubo ali krajo vaše lastnine, zato vas prosimo da ne prinašate dragocenih predmetov.

12 Pridobljeni osebni podatki bodo uporabljeni izključno za namen našega marketinga v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Ker občasno v telovadnici uporabljamo fotoaparat za promocijske namene, morajo obiskovalci pred treningom sporočiti, če ne želijo biti fotografirani, v nasprotnem primeru se smatra, da se s fotografiranjem strinjajo.

13 Priporočljiv prihod v dvorano Centra Celote je vsaj 5 minut pred samo vadbo, zaradi pravilne priprave nanjo (ogrevanje je najpomembnejši del vadbe).

14 Po začetku vadbe, morebitni zamudniki ne smejo več vstopati v vadbeni prostor. Izjemoma le, če so svojo zamudo z opravičljivim razlogom sporočili v naprej in dobili dovoljenje iz strani osebja Centra celote.

15 Obvezna je uporaba primerne in čiste obutve, ki jo uporabljate izključno za dvorano.

16 Po treningu z rekviziti le-te pospravite nazaj na določena mesta.

17 Vsako škodo na opremi, nastalo iz malomarnosti in neupoštevanja navodil trenerja mora stranka poravnati sama. Prav tako rekvizite odložite z občutkom in jih ne mečite po tleh.

18 S svojim vedenjem ne motimo drugih. V nasprotnem primeru ima trener pravico prositi kršitelja, da zapusti vadbeni prostor.

19 V dvorano ne vnašamo hrane in ne žvečimo.

20 Prepovedana je uporaba mobilnih telefonov v dvorani, ker s tem motite ostale vadeče, prav tako je prepovedano kakršnokoli snemanje treningov, izvajanje vaj ter razlag trenerja.

 

Tu smo zato, da vam pomagamo. V kolikor pride kakšno obdobje v vašem življenju ko začutite, da ne zmorete poravnati vadbo ali ostalo storitev ob prvem obisku, ali se pojavijo kakšne druge ovire pristopite do nas in skupaj bomo našli rešitev.

 

Vse dobro

Pusti sporočilo