KAJ ZARES ŠTEJE?

Avtor: 10. september, 2018 Obvestila

Vse prevečkrat slišim stavek:
“Saj bi hodil/a na vadbo…pa saj veš, ni za vse denarja ali pa je “predrago”.

Vse je stvar prioritete…v kaj vlagate v svojem življenju, kaj vam je zares pomembno.

Jaz kot večni sanjač in kot velika raziskovalka življenja verjamem da lahko imamo Vse. Ampak nekje je potrebno začeti.

Kje?
Po vseh letih raziskovanja sem spoznala, da je potrebno začeti pri sebi, svojemu telesu, svoji resnici…velikokrat pa začnemo iz malo drugačnega – “napačnega” konca. Če kdo razume, verjemite da razumem jaz. Vse sem preizkusila in nikoli ne bom prenehala raziskovati svojih globin.

V kaj vse ljudje invenstiramo svoj prihodek. Oblačila, takšen in drugačen luksuz, avto…vse iščemo zunaj sebe, da zapolnimo tisto praznino znotraj sebe. Kakšne vloge vse igramo? Kakšne maske si vsak dan znova nadenemo, da vse izgleda “popolno”…pa je res vredno?

Komu lažemo?
V resnici samo Sebi…da je vsak dan malo lažje, kajne?

Nekaj časa mogoče gre…a 1x življenje reče dovolj. Ta dovolj se kaže na različne načine. Vsak nosi svoj način. Bolj in dlje časa kot se upiramo, bolj udari.

Priznam, da še nisem čisto imuna na vse maske, ki jih na trenutke zaznavam okoli sebe … a se trudim sprejemati tudi to. Nenazadnje vem kako jim je. Tudi sama sem bila včasih tam, ker sem mislila, da bo lažje, da bo manj bolelo. Kljub vsem signalom sem se tudi jaz dolgo upirala. A sem spoznala, da je ta pot dosti bolj naporna, boleča in nevarna kot pot, da najdeš pogum in slediš svoji resnici, čeprav je velikokrat tudi to težko.

Ko se gre za nas, za naše telo, naše življenje vse prevečkrat pozabimo na to pomembno invensticijo, ki je nenazadnje najbolj pomembna.

Naše telo je prav tako “mašina”. Kot mašina v vašem avtu npr.. Lahko je zelo dobra ali zelo slaba. Odvisno kako skrbite za svojo “mašino”. Avto tudi redno servisiramo.

Predvsem kako skrbimo sami zase od znotraj navzven – zame osebno zelo pomemben podatek.

Razlika je le v tem, da je dele ali mašino v avtu dosti lažje zamenjati…ko 1x razpade telo, pot nazaj ni tako zelo hitra, še manj pa enostavna. Govorim iz svojih izkušenj. Leta in leta, pa še vedno ga…sestavljam nazaj. Košček za košček. Z vztrajnostjo in hvaležnostjo, da je še vedno tu zame.

Pa vendar, če nimamo zdravega telesa, čistih mislih in sebe ter svoje resnice potem tudi vse ostalo ne koristi na dolgi rok…lahko vozimo avto, če nismo zdravi?

Pri nas je gibanje več kot samo gibanje. Skozi svoje lastne izkušnje smo kot ekipa spoznali, kako zelo smo v resnici uničeni od “športa”, modernega načina življenja, ker smo ga (pre)dolgo uporabljali v napačne namene. Nihče nas ni naučil, kako se pravilno gibati, kako je v resnici gibanje učinkovito za našo notranjost, kako pomembno je čutiti sebe… Zame osebno se še vedno šport in gibanje pri rekreativcih uporablja preveč v “napačne”, estetske namene, da zgolj dobimo tisti videz, ki ustreza družbi. Kateri družbi že…? Tudi sama sem šla čez vse to. Spet razumem.

Videz naj bo v resnici posledica vašega zdravja, notranjosti…le takrat lahko Svetimo, ko smo čisti znotraj sebe. Drugače žal tudi telovadba ali še marsikaj drugega ne pomaga.

Čas je, da se spet povežemo nazaj…postavimo sebe, telesa, nenazadnje naše notranje organe nazaj na svoje mesta, v svoj Center in pozdravimo vse bolečine in Živimo svojo resnico.

Tisti, ki me poznajo vedo, da sem vedno iskala resnico. Bila sem drugačna, želela sem povedati na glas, včasih zakričati … pa sem zaradi tega tudi velikokrat padala, sestopala iz svojih vrhov in se na trenutke zaprla in odmaknila od vsega. Pa ni šlo … znotraj mene je preveč bolelo.

Zavedam se, da skupaj z ekipo “orjemo” ledino na tem področju…leta raziskovanj in ogromno lastnih izkušenj so me pripeljale do točke, da skupaj z ekipo ne bomo odnehali, ker se preveč zavedamo odgovornosti do Vas, vaših teles in vaših Življenj.

Želimo pomagati, da spet zasijete v vsej svoji Veličini. Da ste zdravi, fit in vitalni. Da se povezujete preko gibanja in si dovolite biti točno to kar ste.

Pusti sporočilo