FLOW BODY vadba je avtorska in je nastala iz vseh mojih vaj in filozofije, ki so meni pomagale na poti do Celote. Da sem pozdravila svoje telo in svojo dušo. Na tej poti sem še vedno…ker me vleče naprej. V raziskovanje vseh globin.

Flow Body je terapevtska vadba pri kateri dajemo velik poudarek vsem tistim težavam, katerim se v sodobnem času kar težko izognemo. Zaradi preveč in seveda tudi nepravilnega sedenja se naše hrbtenice sesedajo, izgubljamo pravilno držo. Nepravilna obutev nam je vzela občutek za pravilno hojo. Naša stopala ne čutijo več pravilnega stika s podlago. Ramenski obroči so pomaknjeni naprej. Naš prsni koš tog. Zaradi prevelike uporabe računalnika in mišk nam pešajo zapestja. In še bi lahko naštevali.

Vse več in več žensk trpi zaradi urinske inkontinence, po porodu se organi vedno ne postavijo nazaj na svoja mesta, povečene lordoze in izgubljenega občutka za medenične mišice. A te mišice so osnova za vse. Tudi za vse zgoraj naštete težave. Tudi pri moških je moč medeničnih mišic prešibka in s tem posledično vse več bolečin v hrbtenici.

Zavedam pa se tudi, da je poleg vsega naštetega vsaka težava ali bolezen le klic duše k temu, da se ustavimo in se vprašamo, če smo na pravi poti? Življenja nas vedno opozarja…če le želimo slišati.

Pri Flow Body vadbi je potrebna miselnost, fokus in poglobitev v vajo. Ampak zraven garamo. Mišice opravljajo veliko delo. Na malo drugačen način kot smo ga navajeni. Naše telo je čudež, a ga včasih niti ne želimo opaziti. Koliko zmoremo samo z lastno težo, z povezavo energije in gibanja. A najbolj od vsega je pomembno to, da se vrnemo nazaj k osnovam. Nazaj k primarnim gibanjem. Popravimo vse stare napake in ko osvojimo vaje z lastno težo, ki vsekakor niso enostavne lahko dodajamo različne rekvizite (elastike, pilates žogice, velike žoge…).

Pri tej vadbi se srečujemo tudi z različno meditacijo, kjer vas vodim po svojih notranjih občutkih in želim predati, da pogumno stopite na svojo pravo pot in spoznate svoj JAZ. Da se otresete strahov in se zavedate, da ste kreator svoje poti samo Vi.

Greš z nami na novo pot raziskovanja?

[separator style_type=”shadow” top_margin=”40″ bottom_margin=”40″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””] [title size=”1″ content_align=”left” style_type=”double solid” sep_color=”” class=”” id=””]Če začutiš, se pridruži![/title] [three_fourth last=”no” class=”” id=””] [counters_circle class=”” id=””] [counter_circle filledcolor=”” unfilledcolor=”” size=”80″ scales=”no” countdown=”no” speed=”1000″ value=”100″]dobra[/counter_circle] [counter_circle filledcolor=”” unfilledcolor=”” size=”80″ scales=”no” countdown=”no” speed=”1300″ value=”100″]energija[/counter_circle] [counter_circle filledcolor=”” unfilledcolor=”” size=”80″ scales=”no” countdown=”no” speed=”1300″ value=”100″]+[/counter_circle] [counter_circle filledcolor=”” unfilledcolor=”” size=”80″ scales=”no” countdown=”no” speed=”1600″ value=”100″]prijetna[/counter_circle] [counter_circle filledcolor=”” unfilledcolor=”” size=”80″ scales=”no” countdown=”no” speed=”1900″ value=”100″]družba[/counter_circle] [/counters_circle][/three_fourth]
[content_boxes layout=”icon-on-top” columns=”1″ class=”” id=””] [content_box title=”ZA VSAKOGAR NEKAJ” backgroundcolor=”” icon=”fa-heart” iconcolor=”” circlecolor=”” circlebordercolor=”” iconflip=”” iconrotate=”” iconspin=”no” image=”” image_width=”30″ image_height=”30″ link=”” linktarget=”_self” linktext=”” animation_type=”slide” animation_direction=”right” animation_speed=”1″][/content_box][/content_boxes]