Zmagovalec si takrat ko sprejmeš samega sebe

Avtor: 17. september, 2019 Članki

Je slogan, ki krasi našo dvorano 😀

Sprejeti samega sebe pa je v resnici dosti težje kot se sliši.
💯 Neprestano delo na sebi vsekakor ni enostavno. Je kot čebula.

Odstranjuješ plast za plastjo in se spuščaš vedno globje do svojega bistva.
Na takšen način odkrivaš svojo resnico in spoznavaš sebe. Mogoče se na trenutke niti ne poznaš oziroma, spoznavaš tisto pravo osebo v sebi. Pa vendar sprejeti sebe pomeni pot in ne končni cilj.
Vsekakor pa nam gibanje pri sprejemanju sebe, uravnotežena prehrana in delo na sebi pomaga, da korak za korakom bolj verjamemo vase in se učimo sprejemati sebe z vsemi svoji plusi in minusi.

💯 Dejstvo je, da je gibanje zdravo.
A roko na srca vsi si želimo dobro izgledati, se pogledati v ogledalo in biti všečni sebi in nenazadnje tudi okolici. In to je stranski produkt, ki pride na dolgi rok, če nam uspe najti ravnovesje med zdravim življenjskim slogom in nenazadnje tudi tistimi malimi užitki, ki jim lahko rečemo tudi pregrehe.

V resnici moramo biti srečni. Biti v odnosih, ki nas osrečujejo…v privatnem življenju, v službi, itd…če so odnosi toksični nam žal velikokrat ne pomaga nič, ker propadamo od znotraj navzven.

Zato vztrajno hodite po poti sprejemanja sebe. Vse življenje se učimo. Bodimo ponosni na tiste korake, ki smo jih že osvojili in pogumno stopajmo po poti naprej.

Sreča spremlja pogumne 🙌

Pusti sporočilo