Skip to main content

Zadovoljna uporabnica On Line programa

Avtor: 20. oktobra, 2020Članki

V prvem valu corone, na začetku marca, sem bila ravno malo več kot mesec dni v programu preobrazba pri Urški in Anji, to pomeni, da sem že ves ta čas 3x na teden redno hodila na vadbe in zelo pazila na to kaj in predvsem kdaj in koliko jem.

Tisti, ki me poznajo, vedo, da jaz in šport nisva nikoli bila na ti in to še v času bilanc, skoraj misija nemogoče, ampak šlo mi je odlično. In nato, čez noč »look down«, kaj sedaj…. Stara Polona bi to izkoristila v svoj prid, se ponovno skrila v svoj brlog in to bi bil odličen izgovor, da mi ni treba več vaditi.

Ampak imela sem podporo in spodbudo s strani Urške in Anje in sem nadaljevala več kot 2 meseca samo preko on line programa, kakšen teden vsak dan, kakšen teden samo 3x na teden. Uspeh je bil čudovit, ne samo, da sem izgubila kar precej kilogramov in preoblikovala telo, je zame to bil tudi psihološki trening, namreč, brez vadbe on line, brez podpore Urške in Anje, ki sta vedno bili pripravljeni pomagati, če se mi je kje zalomilo, beri, če sem pretiravala, ker sem mislila, da že vse zmorem, čeprav prej 20 let niti na daljši sprehod nisem šla, jaz prvega look dawn-a ne bi tako gladko prenesla.

Namreč izredno me je prestrašilo, ne toliko strah pred okužbo, kot strah pred izgubo dohodka in stanje družine. Preko treningov on line sem se pogovarjala z Urško in Anjo, postali sta mi prijateljici, čutila sem njujno moč in hkrati tudi strah, bili smo ena velika virtualna družina, spodbujali smo se preko skupine na fb in vedela sem da nisem sama. Ja, on line ni isto kot v živo, ampak, če sem znala jaz, ki res nisem vedela nič, nisem znala niti počepa, kaj je kocka, kaj so vojaški, skiping, deska… zame neznani pojmi, kako pravilno dihati, delati prav trebušne, nič nisem vedela.

Urška in Anja vse lepo razložita, vedno ponavljata, kako je potrebno, nas popravljata. Včasih sem imela občutek, da me skozi TV vidita, ker ravno ko sem malo »kompenzirala« je že ena razlagala, kako je potrebno delati pravilno. Kar pa je najbolje, on line si lahko zavrtiš nazaj in vajo ponoviš, če jo v prvo ne narediš, ko jo želiš. Imata tudi uvodni trening, ki ni samo za začetnike, jaz sem si ga večkrat ogledala, kjer vse lepo razložita in te opozorita na napake, ki jih ne smeš delati in kako se dela pravilno. Potem pa samo pogumno in akcija.

Moja vadbena blazina je ves čas na tleh v dnevni, računalnik je priključen na TV, da ju bolje vidim in še sosed ima kaj od tega J To je moj čas, ki si ga ne pustim vzeti, komaj čakam, da začnem in počutim se odlično, ko končam.

Priporočam vsem, ker če je meni spremenilo življenje, verjamem, da bo tudi vam. Kot sem rekla že velikokrat, zelo sem hvaležana Urški, da me je januarja 2020 izbrala v skupino preobrazba, da sem začela migati, postala močnejša, bolj zdrava in seveda lažja.

Seveda si želim, da bomo lahko vsaj približno živeli kot smo prej, da se bom lahko zopet skupaj potili v Centru celote in po končanem treningu poklepetali med sabo, ker tudi to je del preobrazbe, ampak do takrat, pa bomo zopet on line družina J, ker skupaj smo močnejši.

Pusti sporočilo