V življenju se vsi soočamo z različnimi izzivi

Avtor: 9. januar, 2020 Članki

V življenju se vsi soočamo z različnimi izzivi, ki jih rešujemo po svojih najboljših močeh.

Življenje nekaterim naloži več, drugim manj. Odzivamo pa se z različnimi obrambnimi mehanizmi. In zelo pogost obrambni mehanizem pri ljudeh je hrana.

Tudi pri meni je bilo tako in še vedno se kdaj na trenutke borim s tem. Za mano je kar nekaj let, ko sem se borila sama s sabo, na različnih področjih. In v nekem trenutku sem se od nemoči preprosto zatekla zopet k hrani. V mladosti sem se borila z bulimijo in čustvenim prenajedanjem in to nekje globoko v tebi ostane dokler se ne odločiš razrešit najglobljih ran in bolečin.

In pride trenutek, ko se počasi dvigaš in priznaš, da se ne počutiš dobro v lastnem telesu, da samopodoba pada in da pogled v ogledalu ni žareč.

In pride trenutek, ko ozavestiš, da si kreator svoje usode ravno Ti. Počasi stopaš naprej, včasih par korakov nazaj…a hodiš. In to šteje. In prav tako je s prehrano in gibanjem. Pride trenutek, ko imaš dovolj in si močno želiš spremembe. In takrat grizeš, čeprav je težko…spomniš se trenutkov, ko si se v svoji koži počutil dobro in želiš to nazaj.👇👇

Dobiš voljo, zagon…male spremembe ti dajo še večji zagon in tako hodiš hvaležno po poti spremembe.🙏🙏

Dragi moji, vse se da. In veliko lažje je, če imaš ob sebi ljudi, ki te na tej poti podpirajo in vzpodbujajo.

Si želiš spremembe? 😊
Tu sem zate…z znanjem, motivacijo in zagonom tudi takrat, ko ti bo najtežje. Vedi, da ti lahko uspe. Potrebuješ pa voljo, v prvi vrsti trdno odločitev in preskok v mislih. 💛🙏💛

Pusti sporočilo