Trener

Avtor: 27. oktober, 2019 Članki

Kdo je?🧐
Kakšna je njegova naloga?🤔

V prvi vrsti mora biti trener Človek, ki preprosto začuti sočloveka.
Oseba, ki nenazadnje poskuša razumeti tudi “izgovore” in, ki ljudem s svojim zgledom in motivacijo pomaga spreminjati Življenje na bolje. Skozi gibanje, prehrano in skozi delo na sebi.

Trener ni samo oseba, ki ima v polnosti izklesano telo. To še zdaleč ni merilo. Ne izbirajte glede na videz lupine, pomembna je vsebina. Povsod v Življenju. Trener je tisti, ki skozi svojo pot raziskuje, se uči na lastnih napakah in skozi svoje napake želi ljudem predati drugačno pot. Ker si želi za svoje ljudi le najboljše.
In na takšen način želiva delovati tudi z Anjo.
Trudiva se vsak dan znova.

Sama sem izredno ponosna na to, da Center Celote ni klasičen vadbeni center. Da v prvi vrsti ni pomembna samo postava posameznika, hujšanje in sledenje komercialnim smernicam, ki se spreminjajo iz danes na jutri.

Da je v prvi vrsti pomembno zdravje vsakega posameznika, pravilno gibanje in strokovnost. Hvaležna sem, da se v Centru vsak dan znova čuti dobra energija med vadečimi, spoštovanje in predvsem sprejemanje vsakega posameznika. Da se med vadbami ustvarjajo nova prijateljstva in da je Center Celote tudi prostor v katerem se ljudje skozi pogovor in zaupanje sprostijo, rešijo kakšno notranjo stisko, se lahko zaupajo in postajajo vsak dan boljša različica sebe.

In ne pozabi…trener je samo človek, tako kot ti.
Z vsemi svoji vzponi in padci. Je oseba, ki se zaveda, da je tam z vsem srcem za vse svoje vadeče.
Četudi kdaj odvodi trening z migreno, angino ali žalostjo.

Tam je zate. 💛

Pusti sporočilo