Tega res ne maram

Avtor: 3. septembra, 2019Članki

Priznam. Ne maram kardio treningov. Tek na dolge razdalje, dolge kolesarske ture, itd…

A vem, da rabim tudi to.
Zakaj?
Da je moj srček zdrav, fit in vitalen. Da mi pomaga živeti boljši vsakdan.

Zato iščem ravnotežje med enim in drugim. Raje imam eksplozivne vaje za moč in vzdržljivost. Čeprav je naporno mi nekako te vaje dajo več motivacije.

Ker pa ni dobro biti ves čas v coni udobja – nenazadnje tam ne napredujemo, iščem poti in se zbrcam velikokrat tudi v cono neudobja.

Tako svoj kardio vključujem v svoje treninge na različne načine. Hitra hoja in sprehodi. Ko mi čas dopušča. Največkrat vikendi. V hribe bi si želela večkrat, pa mamo doma eno “žabo”, ki se ji ne da ravno hodit in rabi za to ogromno motivacije. Ampak raste in upam, da ji bo to priraslo k srcu. 😉

Po treningu se potrudim tečit na svojem maksimumu od 10-15 min pa čeprav vmes “trpim”. Grem na kolo za dušo in ne za čas in zmago. Včasih premagam samo sebe in sem na to ponosna, včasih ni od mene nič. Ampak vsaj nekaj nardim. In to je še vedno bolje kot pa se smiliti samemu sebi in sedeti na kavču.

Nič ne pride iz danes na jutri.
Gibanje.
Prehrana.
Delo na sebi.

To je Celota, ki nam prinaša rezultat na dolgi rok. Žal ni bližnjic NI JIH! Nikjer v življenju. In veš kaj…če lahko jaz, lahko tudi ti.

Rada širim svojo pot.
Zakaj?
Zato, ker ljudje velikokrat mislijo, ko gledajo stvari od zunaj kako je meni fajn in mi vse pada z neba. In potem povem-iskreno povem in pokažem svoje čevlje in vse žulje, ki sem jih dobila skozi življenje. Ne zato, da se komu smilim. Daleč od tega. Zato, da dam nekomu zagon, da tudi ta oseba lahko obrne nov list v svojem življenju in začne pisati svojo zgodbo o uspehu in preobrazbi.

Zmoreš…ne pozabi tega. 💛💛💛

Pusti sporočilo