Pogosta vprašanja on line treningov

Avtor: 12. januarja, 2021Članki

Zate sem pripravila nabor vprašanj, ki so priletela v moj inbox.
Vprašanja se nanašajo na on line program Centra Celote.
Mogoče se podobno sprašuješ tudi ti.

Q: Priključila bi se on line vadbi. So treningi primerni zame?
A: Seveda. Treningi so primerni za vsakogar. So dovolj intenzivni za tiste, ki želite več in hkrati dovolj prilagodljivi za tiste, ki imate pri gibanju določene omejitve. Čisto vse je razloženo, podkrepljeno z dodatnimi razlagami in seveda prikazano na način, ki ustreza vsem.

Q: Še nikoli nisem delala treninga, hodila na vadbe, pa me zanima, kakšen naj bo moj prvi korak? Kako naj pristopim k on line treningi?
A: Najprej ti svetujem, da si prijazna do sebe. Polušaj svoje telo, nikakor ni cilj, da boš že prvi trening naredila od prve do zadnje minute. Svetujem ti, da greš na začetku skozi uvajalni trening. Preglej ga večkrat, vajo naredi, ponovi večkrat. Naprej osnove, potem pa dalje. Ko si prepričana v izvedbo določenih vaj, počasi stopnjuješ intenzivnost, prav tako vaje počasi osvajaš eno za drugo. V primeru, da čutiš kakšne bolečine, pa me kontaktiraj.

Q: So on line treningi učinkoviti? Bom prišla do želenega rezultata? Naj raje počakam, da se Center odpre? Kaj mi svetuješ?
A: Treningi bodo učinkoviti toliko, kolikor boš pripravljena vložiti svojega truda v njih. Potrebna je disciplina, potrebno si je določiti urnik, kdaj boš trening izvajala in tisti trenutek imej samo zase. Svetujem ti, da si pripraviš ali urediš prostor tako, da se boš počutila prijetno. Je pa tako, da so treningi le delček sestavljanke, ki te bo pripeljala do želenega rezultata. Na ta proces je potrebno gledati in delati celostno.

Ne rabiš čakati na jutri, ne na naslednji ponedeljek, ali na ponovno odprtje Centra Celote. Naredi to zdaj. Zdaj je pravi čas, da se podaš na pot, ki ti bo spremenila življenje, počutje in vero vase.

Q: Kje se lahko prijavim?
A: Prijave potekajo preko maila centercelote8@gmail.com

Q: Kako dostopam do treningov? Rabim kakšno aplikacijo, poseben program?
A: Za dostop do on line treningov ne rabiš nobene posebne aplikacije ali programa. V spletno telovadnico vstopaš preko spletne strani, z uporabniškim imenom in geslom, ki ti ga dodelim ob nakupu programa.

Q: Potrebujem za treninge kakšne pripomočke?
A: Vsi treningi so strukturirani tako, da se lahko naredijo popolnoma z lastno težo. Bi ti pa priporočila, če imaš možnost, da si priskrbiš proste uteži (težo prilagodi svoji zmogljivosti), kakšno elastiko ali vadbeni trak. Če nič od tega nimaš, uporabi malo domišljije, kajti prepričana sem, da imaš doma veliko predmetov, ki so lahko potencialni pripomočki tvojega treninga.

Imaš tudi ti kakšno vprašanje zame?

Lahko mi ga pošlješ preko maila centercelote8@gmail.com ali preko družabnih omrežij.

Pusti sporočilo