Ne da se mi

Avtor: 12. avgust, 2019 Članki

Spraviti se nazaj v ustaljene tire po dopustu ali premoru ni vedno najlažje. Ljudje se zelo hitro navadimo na cono udobja in iščemo 1001 izgovor, da ne bi stopili iz te cone kjer je vse poznano in lahkotno, pa čeprav nam v resnici ni tam vedno najbolj prijetno. A prestopiti to cono zahteva od nas potrpežljivost in voljo.

Vem kako je to…tudi sama sem si zadnji teden oz., 10. dni vzela popolnoma prosto od vseh treningov. In ko sem se spravila delat trening po pavzi se mi reees ni dalo. 🙈🙈🙈
5 ur sem stopicala sem in tja, preden sem se zbrcala in naredila nekaj zase.

Sama rada rečem, da ni težko začeti.
Začetna motivacija je velikokrat dosti močnejša od tiste vztrajnosti, da nekaj zapopademo kot Celoto – Življenjski slog.

❇️Da nam je del rutine, vsakdana. Tudi sama se borim z motivacijo in če bi bila čisto sama v tem bi bilo dosti težje. 🤔
Veliko lažje je trening narediti skupaj z nekom, oziroma, da te nekdo vmes motivira in vzpodbuja.

Sama se zato pogosto pridružim mojim vadečim na osebnih treningih – in tudi oni imajo radi, da trpimo “skupaj”. 🤣🔥😎 (danes sva bile z Vesno ena drugi motivacija) 💪

Seveda pa sva tudi z Anjo Nadvežnik  največkrat druga drugi motivacija in na takšen način širiva obzorja, si deliva izkušnje in raziskujeva.

In ravno zato tudi skupinske vadbe 🏋️‍♀️🧘‍♀️🤼‍♂️.
Skupina te “žene” dalje in iz sebe stisneš dosti lažje tiste zadnje atome moči kot če to počneš čisto sam.

Poleg vsega tega, pa smo tu za Vas, da vaje izvajate pravilno. Kar je v resnici najbolj pomembno. Ogromno napak se pojavlja skozi gibanje in na dolgi rok nas to vodi v različne poškodbe in obrabe.

Boljše preventiva kot kurativa 💪
Vlagati vase je naložba na dolgi rok.
Najbolj učinkovito pa vse skupaj postane, ko to počnemo redno in z Veseljem. Če vam nekaj predstavlja odpor potem na dolgi rok ne bo šlo. Dejstvo.

Seveda ni samo fajn…med treningom peče, vmes se sprašujete, če je res treba? Ampak, če vam to na dolgi rok prinaša zadovoljstvo in se radi odpravite na telovadbo je to vsekakor dobitna formula za vaše zdravje in seveda tudi Videz. 💪😍

Pusti sporočilo