Najtežje je začeti

Avtor: 15. februar, 2020 Članki
Pa je res? 🤔
 
Moje mnenje je malo drugačno.
Ogromno ljudi začne, vprašanje je koliko jih vztraja in vzljubi novo Življenje in nove poti?
 
📌Ni težko začeti…kupimo si novo – lepo športno opremo, izberemo vadbo, trenerja in začnemo. Ker smo na začetku polni pričakovanj in adrenalina je super.
📌Tedni tečejo…in kmalu pride prva “kriza”. V ogledalu v enem mesecu ni podobe kot smo si jo zamislili sami…izgubimo voljo, motivacijo, mogoče samo trener ni pravi, vadba dovolj dobra, itd…in tako se začne vrteti ta čaroben začaran krog.
🔐 Ni pomemben samo cilj, podoba, številke na tehtnici. Pomembna je pot, male vsakodnevne zmage, ki štejejo, ko premagujemo nove in nove izzive ter se borimo. Zmaga je vztrajati, prevzeti nove navade kot celosten Življenjski slog, vzljubiti gibanje in se spreminjati Celostno in ne samo vizuelno.
🔐 Velikokrat smo prazni ko pridemo do Cilja…ampak kaj sploh je Cilj?
🔐 Ozreti se nazaj, pogledati pot, kaj vse smo se naučili, spremenili, ozavestili…ta pot v sebi nosi vsebino ki šteje.
 
💙 Tako kot šteje človek, ki v sebi nosi vrednote, ljubezen, sočutje, Življenje, preizkušnje…vse to šteje veliko več od tiste “zunanje lepote”, ki si jo lahko v današnjem času kupimo. 💙
 
Zato ni najtežje začeti. 💛
 
Umetnost je to početi redno in z veseljem.
Hvaležna sem, da je veliko naših vadečih z nami od prvega treninga, da jim je pravilno gibanje in skrb zase pomembno in ne samo modna muha enodnevnica.
 
💡V resnici gre Zate, Zame, za Nas, za Zdravje…za lepši in bolj zdrav Jutri. In bodite izbirčni pri tem komu zaupate svoje telo. Imate eno in edino telo zato zase zahtevajte le najboljše in si podarite pravilno gibanje, celostno, srčno obravnavo in oseben pristop.
Nismo roboti. Smo Ljudje. 🙏
 
Hvala, ker Ste. Hvala vsem. 💛

Pusti sporočilo